Implică-te

Ce ne propunem în continuare și cum puteți ajuta?

Ne propunem să fie indexate cât mai multe reviste de profil, revistele și lucrările editate de instituții din domeniu, cărți și lucrări ale specialiștilor români apărute în țară și în străinătate.

Ne dorim, de asemenea, includerea altor discipline umaniste: geografie, istorie, arheologie, lingvistică, filosofie, studii literare etc.

Așadar, suntem deschiși la parteneriate care să împlinească aceste deziderate, împreună căutând cea mai convenabilă metodă pentru ca publicațiile dumneavoastră, ale colegilor sau ale instituției în care vă desfășurați activitatea să fie incluse în această bază de date.

Parteneriate instituționale

O pagină separată a site-ului va fi dedicată acestor parteneriate. Colaborarea va duce la adunarea unui volum de informație foarte mare ușor de accesat. Astfel, se va facilita accesul la resurse din domeniile conexe, oferindu-se o imagine complexă asupra unei teme, este posibilă o cunoaștere cât mai amănunțită a subiectelor pe care le cercetăm. Includerea publicațiilor unei instituții îi sporesc vizibilitatea permit cititorilor din toată lumea să afle care sunt preocupările științifice ale specialiștilor din instituțiile de profil.

Contributori și colaboratori

În

Din punct de vedere al optimizării tehnice ne propunem să oferim cititorilor noști posibilitatea de a opera o căutare avansată (folosind mai multe elemente de referință) și de a salva și exporta o listă de fișe selectate.